biologikomeli
Βιολογικά πιστοποιημένος Μελισσοκόμος στον Νομό Αχαΐας, ιδρυτής του bio-meli,  Vrisko Meli, blogger, συνιδρυτής του Bee-Smart και Άρχισε να δίνει Μέλι απόφοιτος του Τμήματος Ραδιολογίας - Ακτινολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών, τρελαμένος με το ψάρεμα, το μπουζούκι και τα ταξίδια .




Έχοντας την πεποίθηση ότι η Μελισσοκομία δεν είναι προσωπική υπόθεση και ότι τα διδάγματά της είναι χρήσιμα μόνο όταν τα μοιράζεσαι, σε αυτό το blog καταγράφω Μελισσοκομικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Βιολογική Εφαρμογή της Μελισσοκομίας, σύμφωνη με τις ιδέες και το έργο μου, έχοντας παράλληλα ανοίξει ένα διαδικτυακό παράθυρο επικοινωνίας, φιλίας και ανταλλαγής πληροφοριών.



Αν επισκέπτεστε το blog για πρώτη φορά, στη σελίδα Περιεχόμενα θα βρείτε αλφαβητικά όλες τις αναρτήσεις (μία μικρή συλλογή) από παλαιότερα αγαπημένα μου posts, ενώ στα δεξιά σας βρίσκεται και το καλάθι για την αγορά των Βιολογικών προϊόντων μου. 
Για να μείνουμε σε επαφή, παρακολουθήστε το blog μέσω RSS. Ας συνδεθούμε επίσης στο Twitter ή στο Facebook για να τα λέμε σε καθημερινή βάση.


Και βέβαια θα χαρώ να λάβω το e-mail σας οποιαδήποτε στιγμή!


1 Response
  1. THANOS18 Says:

    eimai νεος και ωραιος επιδοξος μελισσουργος .εχω 30 στρεμματα λεβαντας και αποφασισα οτι αφου "το τραπεζι ειναι στρωμενο"να παρακολουθησω καποια σεμιναρια μελισσοκομιας για ιδια παραγωγη .μπηκα με πολυ ενδιαφερον και ορεξη , στην πορεια ομως λιγο αποστασιοποιηθηκα ,γιατι ενω εντυπωσιαστηκα απο την οργανωση της κοινωνιας των μελισσων ,ειδα οτι εμεις τις "εκμεταλευομαστε "τις ζοριζουμε να περασουν μεσα απο πλεγματα βαζουμε φραγματα να περνανε οι μεν και οχι οι δε ,γενικα βλεπω μια επεμβαση στηνζωη τους και προσπαθω να συντονιστω. πες μου την γνωμη σου .